• Werkdagen voor 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Eigen voorraad
  • Afhalen mogelijk

Verzending en verzendkosten

Verzenden
Bij Autopoetsen.com verzenden we u bestelling zo snel mogelijk. In veel gevallen worden bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst nog dezelfde dag verzonden (mits op voorraad, dit wordt bij het product vermeld). Voor het verzenden van pakketten maken we gebruik van PostNL. Bij het opgeven van je adres is het mogelijk om een alternatief bezorgadres of een afhaalpunt te kiezen voor de bezorging van je bestelling.

 

Verzendkosten
Vanaf een bestelwaarde van €60,- of meer worden er geen verzendkosten gerekend voor Nederland (pakket tot 30kg), voor België en Duitsland zijn verzendkosten gratis vanaf een bestelwaarde van €80,- . Verzending is dan dus gratis. Voor zendingen met een lagere bestelwaarde gelden de volgende bedragen:
Nederland: €7,-
België: €9,-
Duitsland: €9,50 - €12,50

Voor bestellingen die naar andere landen verzonden moet worden gelden speciale tarieven. 

 

Levering
Na het afronden van uw bestelling krijgt u van ons een 'track & trace' in de email. Via deze mail krijgt u ook de mogelijkheid om via de bezorger een zelfgekozen bezorgmoment te kiezen, bijvoorbeeld avondbezorging of een afhaalpunt.

 

Afhalen
Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Via onze website plaatst u de bestelling op de reguliere manier maar geeft in plaats van verzenden aan dat u de producten graag wil afhalen. U kunt dan kiezen om online de betaling te voldoen of contant bij ons te voldoen. Zodra u bestelling klaar staat krijgt u van ons een e-mail en kunt u per direct uw bestelling afhalen (van 8:00 - 12:00 en 12:30 - 16:30uur). Dit proces kunt u eventueel versnellen door ons een appje sturen om ons te attenderen op uw bestelling: 0683046775.